Home

Wij zijn specialist in metaal- en staalconstructie werk in een breed toepassingsveld. Wij zijn NEN-1090 gecertificeerd en aangemerkt als Erkend Leerbedrijf. Zo staat de naam Van Echtelt al meer dan 100 jaar voor ervaring, vakmanschap en kwaliteit.

KIWA NEN-1090NCK-VCAErkend LeerbedrijfKoninklijke Metaalunie


Wij zijn specialist in metaal- en staalconstructiewerk in een breed toepassingsveld.
Van Echtelt Metaal B.V. levert al het denkbare metaalconstructiewerk voor de woning- en utiliteitsbouw, de agrarische sector, en al het denkbare renovatiewerk. Ook hebben wij diverse kunstwerken geconstrueerd.

We maken graag staalconstructies waarbij de constructie gebogen, schuin of rond loopt. Naast staal werken wij ook met RVS en aluminium. Ook combinaties met andere materialen behoren tot de mogelijkheden, zoals hout en glas (stalen balkons met hout, hekwerk met glas).

Al 100 jaar staat de naam Van Echtelt voor ervaring, vakmanschap en kwaliteit. Onze constructies zijn door het hele land te vinden.

Onze tekenaars, werkvoorbereiders en monteurs werken allemaal binnen ons eigen bedrijf; een extra waarborg voor volledige afstemming en controle op de samenhang en de kwaliteit van het eindproduct.

Als Erkend Leerbedrijf dragen wij bovendien bij aan het doorgeven van vakmanschap aan de volgende generatie.